Retourneringsbeleid

Bij Space Heater waarderen we uw zakelijke relatie en streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren.

Voordat u een product retourneert, dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zullen u een retournummer en het juiste retouradres in België verstrekken. Gelieve geen producten terug te sturen zonder eerst contact met ons op te nemen.

Houd er rekening mee dat de kosten van het terugsturen van het product voor uw rekening zijn. Het product moet in de originele staat en verpakking worden geretourneerd, met alle bijgeleverde accessoires en documentatie.

Zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen we u een e-mail om uw terugbetaling te bevestigen. De terugbetaling wordt gedaan op de rekening waarmee de oorspronkelijke betaling is gedaan.

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Space Heater. Mocht u verdere vragen hebben over ons retourbeleid, neem dan gerust contact met ons op.